Karlovarskou nemocnici povede Josef März

MUDr. März je dosavadním lékařským ředitelem této nemocnice, jeho vyšší post bude muset ještě schválit zastupitelstvo kraje.

Karlovarskou krajskou nemocnici, a.s., povede nynější lékařský ředitel MUDr. Josef März, rozhodla rada Karlovarského kraje. Její rozhodnutí musí ještě potvrdit zastupitelé. Poté bude Josef März nemocnici řídit, než bude v soutěži vybrán nový generální ředitel.

Dosavadní ředitel doc. MUDr. Petr Svoboda, CSc., který donedávna souběžně vedl i nemocnici v Kyjově, rezignoval na funkci v Karlových Varech v souvislosti s kritikou za ztrátové hospodaření. Vzápětí si však neudržel post ani v Kyjově a zůstává tam jako náměstek nové ředitelky.

Zkušenosti z chirurgie a ze záchranky

Josef März se narodil v roce 1974 v Karlových Varech, vystudoval Gymnázium na Mikulášském náměstí v Plzni s matematickým zaměřením.

V roce 1992 promoval na 3. lékařské fakultě Univerzity Karlovy.

Pracoval na chirurgickém oddělení Nemocnice s poliklinikou v Teplicích a poté v Karlových Varech. Působil také v záchranné službě v obou těchto městech.

Náměstkem ředitele v karlovarské nemocnici je od roku 2010. V rozhovoru pro deník MF Dnes nyní uvedl, že za daných podmínek nemůže karlovarská nemocnice hospodařit jinak než se ztrátou.

Čtěte také: Ředitelkou Nemocnice Kyjov byla jmenována Danuše Křiváková

Odeslat tento příspěvek Odeslat tento příspěvek Níže můžete zanechat komentář.

Přidat komentář

K přidání komentáře musíte být přihlášeni.

Powered by WordPress | Designed by: Psprint San Francisco | Thanks to homeinbayarea.com
Design Downloaded from free wordpress themes | free website templates | Free Web Icons | Funny Sport Videos.